Midsommarafton 2010

Mycket gott fanns att förtära

Mycket gott fanns att förtära

Trots både åska och regn kunde vi i våra byar genomföra midsommarfirande nere på badet i Gårelehöjden. Tidigare på dagen var det fint väder men klockan 18.00 när vi skulle börja kom ovädret. Men vad gjorde det när vi har tillgång till ett stort partytält. Många, både barn och vuxna slöt upp där nere. Stången kläddes och massor med ätbart hade dukats upp. OCH, sedan kom solen tillbaka så det blev som förra året Kubbsspel.

Även vindskyddet untnyttjades

Även vindskyddet utnyttjades

One Response to “Midsommarafton 2010”

  1. Lars Eric skriver:

    Ni verkar haft en solig Midsommar trots åskvädret som drog förbi!

    Till Yst i märka i Sunnansjö kom inte åskan. Men den lyckades slå ut telefonen – som vanligt.

Leave a Reply