Högdadagen 2009

Den 18 juli gick byakaféet av stapeln och det var liksom förra året förlagt utanför ”Klarastugern” på Nils-Arne Nilssons gård. En mycket trevlig dag med fint väder. Uppskattningsvis 100-150 personer slöt upp under denna dag. Besökarna fick ta del av olika  aktiviteter. I Ann-Maries bagarstuga förevisades liksom förra året tunnbrödsbakning och försäljning av bröd, ett mycket uppskattat inslag. Man kunde gissa vikt på en kalkon, köpa lotter, fika, äta korv och kolbullar samt mycket annat. Loppis fanns även i anslutning till dagen. För underhållningen stod byarnas egen musikgrupp Höbäckstrion (som egentligen är fyra personer) som framförde både egna och andras låtar. I partytältet fikade man och tittade i pärmar med historik och gamla fotografier från byarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.